donderdag 19 maart 2015

Boohoo.com

Naast alle leuke winkels in Groningen zijn we ook gek op online shoppen! In dit artikel behandelen we de webshop: boohoo.com









Boohoo is een engelse webshop die zich richt op trendy kleding met een fijn prijsje. Ze hebben altijd de nieuwste stijlen en richten zich op vrouwen die mee willen doen met de mode, maar toch een goede prijs willen betalen. Omdat de mode zo snel veranderd kun je natuurlijk niet bezig blijven met de nieuwste (vaak dure!) items.


- Tattoo choker. 5,00
- Hemdje. 15,00


Als je bij Boohoo voor meer dan 40 euro shopt, verzenden ze jou bestelling helemaal gratis. Zelf geven ze aan dat je je bestelling al binnen 3 tot 4 dagen in huis hebt.

Ook handig: Track my order. Als je een bestelling heb geplaatst krijg je een code waarmee je kunt bijhouden waar je bestelling zich bevind. Zo kun je dus goed inschatten wanneer je de nieuwe outfit aan kunt die je hebt besteld.



- Heup fles. 12,00
- Enkel sokken. 3,00


Zelfs items retour sturen is helemaal gratis, binnen 14 dagen kun je je bestelling terug sturen als blijkt dat iets toch niet past, of anders valt dan je had gehoopt.



- Sokken. 5,00
- Onesie. 27,00


De makkelijkste manier om te betalen is via paypal, betalen met een creditcard is ook mogelijk.


- Blok hak. 38,00
- Pumps. 33,00


Wanneer je online shopt kun je altijd even kortingscodes googelen, je weet maar nooit wanneer je nog een korting krijgt op jou bestelling. Google simpelweg de naam van de webshop waarin je besteld + het woord: kortingscode en je komt vanzelf allerlei websites tegen die codes aanbieden voor gratis bezorging of 20% korting.


- Playsuit. 27,00
- Jumpsuit. 38,00


In de webshop is van alles te vinden, alle soorten kleding, accesoires en schoenen, ook voor mannen. Wat je hier hebt gezien is slechts een kleine selectie van alles wat boohoo aanbied.
Dan natuurlijk nog even de linkjes!


Vooral even bekijken en, enjoy shopping!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten