donderdag 19 februari 2015

Addicted to ebay

Thank the lord for ebay.

Wij zijn er verslaafd aan, op de bank met een drankje door ebay scrollen. De meest gekke dingen kom je tegen voor de meest fijne prijzen. Het gebeurt dan ook vaak dat we tientallen pakketjes binnen krijgen met daarin dingen als telefoon hoesjes, sokken, sieraden en een heleboel andere producten. En waarom zouden we onze ebay verslaving niet delen met de wereld? Doen we dus gewoon, aanschouw bij deze een paar van onze favoriete ebay shops!
Unicomidea

De meest grappige prints, van celebrities tot voedsel tot toffe quotes. 
Deze verkoper heeft t-shirts, truien, badpakken en zelfs complete huispakken met de meest vette 3D prints erop.Faciozone
Allerlei sieraden zoals ringen, oorbellen, kettingen, maar ook fashion items zoals body- chains, hoofd sieraden en echte 90's style chokers.


jcnadiaparis

Een super tip voor de beauty lovers onder ons. Wanneer je wilt experimenteren met makeup is ebay de plek om goedkoop in te slaan. Hier vind je oogschaduw, blush, lipstick, concealer en contouring paletten voor een heel fijn prijsje. Op deze manier kun je gerust experimenteren met wat meer gedurfde looks zonder een fortuin uit te geven.

Ebay heeft ook een heleboel toffe telefoon hoesjes voor elke telefoon.
Super toffe tassen met dezelfde grafische 3D prints die je eerder in dit artikel zag.
Deze verkoper heeft ook leuke mutsen en andere accesoires in zijn shop.

Ook zonnebrillen zijn te vinden op ebay, gezien je bij elke outfit wel een andere bril kunt gebruiken, hier nog een toffe zonnebril shop.Geen opmerkingen:

Een reactie posten