vrijdag 20 februari 2015

Look expensive with cheap

In de grote fashion tijdschriften zie je het altijd voorbij komen. Dure designer kleding die veel mensen niet kunnen betalen, waaronder wij. Maar dit betekend niet dat je er ook 'goedkoop' uit hoeft te zien. Met een goede combinatie van kleuren en stijlen kun je jezelf omtoveren tot een echte designer girl. Wil je weten hoe, lees dan vooral deze tips door. 

Ziet er chique uit right? Het zijn allemaal primark items!


Gebruik de combinatie van wit en zwart voor een Coco Chanel look. Draag bijvoorbeeld een zwarte broek met een witte blouse of een witte rok met een zwart shirtje. Dit kun je altijd nog combineren met een colbertje en een parelketting.

Ellegance is the secret
Draag kleding die er chique uitzien en mooi vallen. Dus geen slobbertruien die zijn er om thuis te dragen.

Ga voor een broek met rechte pijpen.
Draag hoog sluitende blousjes met een kraagje.
Ga voor een koker rok of een rechte rok.
Koop je een blazer, let dan extra goed op hoe die zit het moet niet te klein en ook niet te groot zijn maar echt in jou maat.
Draag sierraden die niet verroest zijn.

Kleuren
Ga voor effen kleuren als je chiquer wil overkomen. Ga dus niet voor wilde tijgerprintjes.
Welke kleuren je het best kan dragen : zwart, wit, donkerblauw, parel grijs en kleuren met naturel tinten.

Diamonds are a girls best friend
Ze hoeven natuurlijk niet echt te zijn, neppe kunnen net zou goed chique staan. Dit geldt ook voor parels zolang je ze goed combineert.

Keep it simple
Focus op één item dat moet opvallen, zo voorkom je dat je overdressed bent. Denk bijvoorbeeld aan mensen die alleen maar merkkleding dragen waarvan het merk te zien is op elk item. Dat moet je niet willen, focus je dus op één item.

Let op je houding
Als je met een rechte rug loopt en je hoofd omhoog, kom je meteen een stuk zelfverzekerder over en dus meer stylisch. Oefen dit in de spiegel en je zet snel de verandering.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten