donderdag 9 april 2015

Walnut mixstore.

Kennen jullie de Walnut mixstore al in Groningen? De naam mixstore zegt het al. Het is een winkel met verschillende producten van kleding en sieraden naar interieur en kunst. Het is een inspirerende winkel voor de artist onder ons, maar ook voor een decoratie gek. Van de leuke spulletjes in de winkel wordt je hebberig, dus betreden op eigen risico!


Op de foto hierboven zie je een paper craft van een giraffe, die je aan de muur kunt hangen. Wij zijn er verliefd op en zouden graag zelf zo'n giraffe in ons huis willen hangen.


Kijk eens naar de leuke indeling van de winkel, zodra je er binnen komt voel je je er meteen thuis. Ze verkopen ook boeken, tijdschriften en kaartjes met te gekke vormgeving.Foto lijstjes met leuke tekeningen mogen natuurlijk niet ontbreken ! Zie jij je eigen kamer al vol hangen met deze lijstjes? Wij wel!We hopen dat we jullie net zo verliefd zijn op de winkel, als wij zijn. Willen jullie meer spullen zien? Ga dan even naar de webshop : http://www.ilovewalnut.nl/webshop/ . Your welcome!

Walnut Mixstore is een initiatief van Dorien Dolsma en Ward Klijzing.

Walnut Mixstore zit nu middenin een verhuizing, hou voor het nieuwe adres dewebsite, facebook of instagram in de gaten.

1 opmerking: