donderdag 19 maart 2015

Stardust

De eerste winkel in Groningen die vintage en remade vintage kleding verkoopt in combinatie met nieuwe kleding merken. Benieuwd naar stardust? Lees dan vooral verder!


In 2012 werd de winkel Stardust opgericht door twee vriendinnen, beide meiden misten een toffe vintage winkel in Groningen. Dus besloten ze zelf een winkel te starten.De vintage kleding die je kunt vinden in de winkel komt vooral uit de '80 & 90', behalve de vintage items verkopen ze ook merken zoals Cheap Monday, Native Youth en nog veel meer.De stijl van Stardust is vooral edgy, grunge en heel erg uitgesproken. Bomberjacks, vintage doc martens, toffe zonnebrillen en sieraden die hierbij passen.Wanneer je iets unieks zoekt voor een fijne prijs moet je zeker een kijkje nemen bij Stardust, en neem je boyfriend mee want ook voor hem zijn er toffe items te vinden.

De winkel bevind zich aan de Carolieweg 13 in Groningen, een zijstraat van de Herestraat, voor meer info en de openingstijden, check de website.http://www.stardust-store.nl/
facebook.com/starduststore
twitter.com/starduststore

Geen opmerkingen:

Een reactie posten