dinsdag 17 maart 2015

The Little Market

Jullie kennen allemaal vast wel Lauren Conrad van MTV drama serie  'The Hills'. Maar naast drama op de tv veroorzaken heeft Lauren ook echte talenten. Zo heeft ze haar eigen kleding lijn 'Paper Crown' en is ze sinds kort bezig met een site 'The little market'. Het idee van de site is dat ze handgemaakte spullen over de hele wereld verzamelen en deze te verkopen via hun site.
Wij zijn verslaafd aan de leuke spullen die je kan kopen via de site. Maar naast verkopen van handgemaakte spullen, zetten ze de makers ook in de spotlight en krijgen deze ook een deel van de inkomen. Lees vooral even verder over 'The little market' en kijk wat voor leuke spullen zij verkopen!Kurk voor je fles wijn. 
The little market story.

Lauren en Hannah ontmoetten elkaar in 2006 tijdens hun studie aan het Fashion Institute of Design & Merchandising en snel leerden ze dat ze een liefde deelden een voor design, interesse in culturen in de wereld, en een passie voor het verbeteren van het leven van vrouwen. Sindsdien reizen ze samen  naar onder andere El Salvador, India, Indonesië, Mexico, Nepal, Tanzania en Oeganda. The little market werd geïnspireerd door deze reizen, waar ze zeer getalenteerde ambachtsman vrouwen ontmoette die moeten worstelen om hun gezin te onderhouden.

Leuke tasjes


Tijdens de reis leerden ze over de cultuur van elke plaats door het verkennen van de lokale markten. Elke plaats die ze bezochten bood unieke schatten. Prachtige handgemaakte producten worden er verkocht in de kleine markten over de hele wereld. 
Lauren en Hannah creëerden 'The little market'  om ambachtslieden de mogelijkheid te geven om een ​​breder publiek te bereiken en om voor ons de mogelijkheid te geven om speciale stukken te kopen, en de ambachtslieden te ondersteunen. Elk product dat je op de site ziet is verantwoord gemaakt met integriteit en trots.

Kleine opberg bakjes

Notitie boekjes

Rieten manden

Houten keuken spullen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten