dinsdag 10 maart 2015

KOKOTOKO

Tijdens een van onze vele shop- sessies in het centrum van Groningen, ontdekten we een winkel die we niet eerder hadden gezien. KOKOTOKO verkoopt zulke toffe spullen, dat moeten we delen!
KOKOTOKO is een nieuwe winkel gevestigd aan de oosterstraat in Groningen. Zelf beschrijft de winkel zich als een warenhuisje, waar je allerlei spullen kunt vinden die met respect voor mens en natuur gemaakt zijn.


De winkel bied allerlei producten aan zoals kleding, sieraden, chocolade, zeep, en de super leuke mason jars. (leuk voor diy- projecten!)


Ook heeft de winkel altijd een kleine voorraad, dit zorgt ervoor dat je jou items niet zomaar op straat tegenkomt. Veel van de producten zijn fair trade en biologisch. Ook zijn er toffe producen te vinden gemaakt door echte Groningers.

 Ook word er twee keer per week een workshop georganiseerd zoals Smoothies & Superfoods of Vegan tapas & sushi. Je kunt vanaf 30 euro meedoen aan een workshop. Ook kun je met een groep van 6 personen meedoen aan een workshop, leuk om met health freak friends te doen!


In de winkel kom je allerlei merken tegen zoals bijvoorbeeld: Hurraw, Riverstones, Ball mason jar en allerlei grappige boeken.

KOKOTOKO bied allerlei producten aan die passen bij een happy en healthy lifestyle, in een hip jasje. De winkel is ook een super tip voor leuke unieke cadeaus.

Neem vooral een kijkje op hun Facebook pagina om al hun leuke goodies te checken en op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes wat betreft het assortiment.

https://www.facebook.com/kokotoko050/

2 opmerkingen: