donderdag 14 mei 2015

Costes

Nieuw in ons stadje: Costes!

Hi! We zijn weer terug met nieuwe inspiratie en nieuwe blogposts. We hebben misschien iets te enthousiast "vakantie" gevierd. Oeps!

Tegenover de Hema in de Herestraat in Groningen is een nieuwe winkel geopend, de Costes! Wij zijn er helemaal blij mee en na het zien van de collectie jullie vast ook.
Ten eerste ziet de winkel van Costes er gewoon super uit. Als het aan mij lag, zag mijn huis er net zo uit. Het is net iets specialer dan je gemiddelde kleding winkel, overal zie je leuke accesoires zoals koperen details, toffe lampen en inspirerende quotes aan de muur. Door deze uitstraling voelt de winkel heel uniek en persoonlijk aan, alsof de winkelmedewerkers hard hun best hebben gedaan! ;)- Jumpsuit. 39,95.
- Schoenen. 35,00.
- Zonnebril. 9,95.
- Riem. 14,95.


In de Costes vind je alles wat je nodig hebt wat fashion betreft, schoenen, accesoires, kleding, zonnebrillen en zelfs een rekje met nagellak. Kun je dat weer mooi matchen met je outfit.
- Top. 35,00.
- Rok. 39,95.
- Sandalen. 25,00.
- Armbanden. 12,95.


De Costes heeft ook een webshop waar je helemaal in los kunt gaan, en natuurlijk delen we ook even hun social media- adressen met je. Op de website kun je zien of er ook een filiaal bij jou in de buurt zit. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten